tisdag 24 januari 2012

Kockens nya desserter

Kockens har lanserat nya dessertmixer i varianterna Panna Cotta, Tiramisu och Crème Caramel. Till mixerna ska mjölk eller grädde (samt savoiardikex till Tiramisun) tillsättas. Har testat Crème Caramel i helgen. Hur enkelt som helst, bara att röra ut mixen i 5dl mjölk som får koka upp. Medföljande karamellsås hälls sedan i portionsformar tillsammans med smeten, som får stelna i kyl i ca 2 timmar. Mild god smak var det på desserten. Själva karamellsåsen hade gärna fått finnas i lite större mänge, för mer karamellsmak helt enkelt. Dessutom hade det varit ett plus som det funnits anvisning för hur man förbereder dessertern i mikrovågsugn.
Ser fram emot att testa de andra varianterna!

(Bild lånad av kockens.se)

1 kommentar:

  1. Vad kul att du också har provat! :) Jag har testat Tiramisú i helgen och den var hur god, som helst. Ett tips dock om du ska prova - ta en mindre form och kaffemängden räcker inte. Jag gjorde en extra espresso. Den är godare dagen efter.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails