torsdag 15 december 2011

Ekströms kylda desserter

Ekströms har lanserat nya kylda desserter. Tanken är att de ska vara enkla att förebereda, (Panna Cottan och Crème Brûléen ska bara kokas upp innan de hälls upp i serveringsskålar och får stelna i kyl i ca 20 minuter, och chokladmoussen ska vispas innan den hälls upp och får stelna), och att de ska smaka som en "hemlagad dessert". Plusset är förstås att detta är väldigt enkelt att fixa och man behöver inte ha några ingredienser hemma. Minuset är dessvärre att jag inte tyckte att desserterna smakade så mycket. Tyckte att chokladmoussen var den godaste av dem, men den påminde väl mycket om Jackypudding. Crème Brûlée blir ju så fasansfullt gott när man gör den själv, och det är det jag  jämför med när jag testar desserten, vilket kanske är lite orättvist. Hur som helst, desserterna kan vara bra att ha hemma som "akutdesserter", kostar ca 30-35kr för en förpackning som räcker till 4 portioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails