tisdag 8 november 2011

Chokladmousse

Chokladmousse är en efterrätt som alltid uppskattas. Det är dessutom enkelt att göra och kan förberedas i god tid innan den ska serveras. Jag brukar variera smaken på chokladmousse genom att använda olika sorters smaksatt choklad och även skifta mellan mörk choklad och mjölkchoklad. Just Marabou mjölkchoklad ger en väldigt god smak till moussen och är den choklad som jag oftast använder. Servera med färska hallon och en klick vispgrädde!

2dl Vispgrädde 
2 Äggulor
100g Choklad

Smält chokladen, låt den svalna något och och rör sedan ner äggulorna i chokladen. Vispa grädden och vänd ner den i i chokladsmeten. Häll upp i 4 portionsglas och låt stå i kyl tills chokladmoussen ska serveras.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken för dig och accessoarer för ditt hem.

    Bland annat har vi lägst webbpris i Sverige på Kew Royal Botanic Garden's populära doftljus!

    Skäm bort dig själv i höstmörkret, eller varför inte vara ute i god tid med julklapparna?

    Välkommen!

    Vänliga hälsningar,
    www.missalicia.se

    PS. Gilla vår Facebooksida för att hålla koll på nyheter och tävlingar: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails