lördag 20 mars 2010

Macarons fyllda med smörkräm smaksatt med vanilj och hackad mjölkchoklad

Inte var det kanske det enklaste recept jag provat, men kakorna blev supergoda (om än inte så vackra). Jag använde Hellosugars eminenta steg-för-steg guide när jag gjorde kakorna och fyllde dem med en smörkräm bestående av 200g Smör, 3 dl Dansukker Råsocker Flor, 2tsk Dansukker Vaniljsocker Faitrade, 1 Äggula och 100g hackad mjölkchoklad. De fina produkterna från Dansukker fick jag hem häromdagen. Att använda råsocker flor istället för vanligt florsocker gjorde verkligen det där lilla extra för smörkrämen, riktigt god blev den!



Dansukkers Faitrade märkta sortiment består även av Cane Syrup, Rörsocker och Ekologiskt rörsocker. Fina produkter, som man dessutom använder med gott samvete.
(Bild lånad av Dansukker.com)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails